Tijana Filipović: Da odigramo ovako i na Islandu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:43

Tijana Filipović: Da odigramo ovako i na Islandu

Sve je otvoreno...

Fudbalerka Srbije Tijana Filipović izjavila je posle utakmice sa Islandom, da očekuje da njena selekcija ponovi partiju iz meča sa Islandom i u revanšu.

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je 1:1 (1:1) u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi sa selekcijom Islanda u prvom meču plej-ofa za plasman u A diviziju Lige nacija.

- Drago mi je što sam posle dužeg vremena postigla gol za reprezentaciju, daje vetar u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << leđa za narednu utakmicu koja neće biti ni malo laka. Mi ćemo ovih dana da gledamo gde smo grešile i da budemo spreme da odigramo još bolju utakmicu i pokušamo da pobedimo. Želim da čestitam svim devojkama na izuzetnoj igri, sve su dale svoj maksimum. Nadam se da ćemo tako odigrati i tamo i da ćemo dati i još više jer će tamo biti još teže, ovde smo igrale pred svojom publikom -  istakla je Filipović, prenosi Sportklub.

Revanš duel je na programu 27. februara u Rejkjaviku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.