Tijago je pristojan, ali ne i odličan igrač

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 14:08

"Tijago je pristojan, ali ne i odličan igrač"

Bivši fudbaler Liverpula Ditmar Haman nije veliki obožavalac Tijaga Alkantare.

Alkantara je "preživeo" veliki egzodus sa Enfilda, međutim, Nemac smatra da bi ipak trebalo da potraži novi klub.

"Nikad nisam bio veliki fan Tijaga Alkantare. Ima previše povreda, nije mogao da se izbori za mesto u timu prošle godine kada konkurencija nije bila jaka. Ako dođe Kaisedo, Lavija ili Čuameni, onda će konkurencija biti veoma jaka", rekao je Haman i dodao:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Liverpul ima Džonsa, Eliota, Bajčetića, svima im je potrebno minutaža. Mislim da Tijago neće igrati mnogo naredne sezone, čak i ako je u formi. Siguran sam da ima dosta zainteresovanih klubova za njega. Ako ostane u Premijer ligi, mora da ode u neki od klubova velike četvorke koji igraju sa dosta poseda, poput Sitija i Arsenala".

Tijago je član redsa od 2020. godine.

"Što više poseda imate, Tijago bolje igra. Ne snalazi se baš bez lopte. On je pristojan, a ne odličan igrač za Liverpul kao što su neki pričali", istakao je Haman.

Alkantari ugovor sa Liverpulom ističe na kraju sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.