Tijago Silva: Nisam želeo da odem iz Milana

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijago Silva: Nisam želeo da odem iz Milana

Brazilski reprezentativac Tijago Silva izvinio se navijačima Milana jer je napustio klub i prešao u Pari Sen Žermen.
Tužan sam zbog odlaska iz Milana. Jaka osećanja me vežu za klub, njemu dugujem sve. Izvinjavam se svim navijacima Milana zbog odlaska, to nije bila moja odluka, želeo sam da ostanem, čak sam i ugovor produžio u januaru – rekao je Silva na konferenciji za medije brazilskog olimpijskog tima u Midlzbrou.
On je dodao da se ne oseća kao plaćenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zbog toga što će zarađivati više nego u Milanu.
Želim da razjasnim da to nije moja greška i da mi je žao navijača u Milanu. Ipak, nakon svega, nadam se da ću ostaviti istorijski trag u Parizu – poručio je Silva.
On je dres Milana nosio od 2009. godine, a sa Parižanima je potpisao petogodišnji ugovor vredan sedam i po miliona evra po sezoni.
Za reprezentaciju Brazila odigrao je 27 utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.