Tigrovi konačno zaposlili trenera

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tigrovi" konačno zaposlili trenera

Dugo se čekalo na ovaj potez, na kraju je sve završeno kako se i očekivalo.

Stiv Brus je pred početak sezone otišao iz kluba zbog neslaganja sa upravom. Svi su smatrali da je Hal u velikom problemu, posao je uručen Majku Felanu kao vršiocu dužnosti, dok se ne nađe bolje rešenje.

Ispostavilo se da je postavljanje Felana za privremenog trenera najbolja moguća stvar koja se desila ekipi Hal sitija, kako je on odlično startovao sezonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov Hal se nalazi na 15. mestu sa sedam bodova i to samo zbog jako teškog rasporeda u poslednjih par kola.

U poslednjih pet kola igrali upisali su remi i četiri poraza, ali to nije stvar koja bi trebala preterano da brine navijače kluba, kako su poraženi od Mančester junajteda, Arsenala, Liverpula i Ćelsija, četiri tima koja pretenduju na tron.

Remizirali su sa borbenim Barnlijem, koji je podsetimo uspeo da savlada i Liveprulu drugom kolu. Liga je jaka, ovo je dokaz, ali deluje da Hal u njoj ima svoje mesto.

Robert Snodgras igra sjajano, duo u napadu Hernandez - Diomande je bolji nego što se očekivalo, a Kurtis Dejvis se pokazao kao jedan od najboljih defanzivaca lige do sada.

Pojačanja su neminovnost, zbog vrlo kratke rotacije, te nema sumnje da će se Felan i njima pozabaviti, kako više nije samo vršilac dužnosit.

On je dobio potpuno poverenje uprave kluba, kako je parafirao novu saradnju sa klubom prema kojoj je postao šef stručnog štaba tima za stalno.

"Sve je malo potrajalo, ali sam srećan sa svojom pozicijom u kojoj se sada nalazim i radujem se izazovu koji je pred nama", izjavio je Felan po potpisivanju novog ugovor sa klubom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Majk Felan trener Hal sitija

Izvor: RTS, 14.Okt.2016, 00:01

Engleski fudbalski klub Hal siti imenovao je Majka Felana za trenera. . .Felan je od leta privremeni trener Hala, otkako je klub napustio Stiv Brus, ali je od danas i zvanično prvi trener..Felan je u avgustu proglašen za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.