Tigar ponovo ujeda: Falkao pogodio posle 11 meseci (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar ponovo ujeda: Falkao pogodio posle 11 meseci (VIDEO)

Kolumbijac doneo izjednačenje Monaku na gostovanju u Istanbulu

Ko je to samo mogao da pretpostavi? Nekada je bio strah i trepet gde god da se pojavi, ali je potom golgeterska inspiracija isčezla iz tela Radamela Falkaoa.

Kolumbijac se patio u Junajted i Čelsiju, ali izgleda da mu je povratak u Monako prijao. Bar takav utisak se stiče nakon sazanja da je popularni Tigar postigao gol posle 11 meseci.

Davno je bio 29.avgust 2015.godine kada je zatresao mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kristal Palasa... Onda je upao u apstinenciju koju je konačno prekinuo. Kolumbijac je večeras doneo izjednačenje Monaku protiv Fenerbahčea u duelu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Iskoristio je grešku golmana turskog tima, a potom se snašao u svom prostoru i lagano ubacio loptu u mrežu. Kao nekad.

Tigar ponovo ujeda.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.