Težak udarac za Tadića i drugove!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udarac za Tadića i drugove!

Jedan od najboljih igrača Sautemptona se povredio i biće van stroja između dva i tri meseca.

Soton je ove zime ostao bez Portugalca Žozea Fontea, koji je prešao u Vest Hem, a još teži udarac za menadžera "Svetaca" Kloda Puela predstavlja povreda Holanđanina Viržila Van Dajka, koga čeka duže odsustvo sa terena.

Francuski trener je tako ostao bez štoperskog para koji je činio kičmu njegovog tima u prvom delu sezone.

Puel je danas potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da neće moći da računa na Van Dajka između dva i tri meseca.

Zbog novonastale situacije, Japanac Jošida će gotovo sigurno biti najveća Puelova uzdanica u poslenjoj liniji tima, videćemo sa kim će igrati u tandemu. U konkureciji su Rumun mađarskog porekla Gardoš i mladi Englez Stivens, koji su štoperi po vokaciji, mada je moguće i da dođe do nekih pomeranja, recimo da levi bek Bertand bude prekomandovan na štopera, ili pak Oriol Romeu, koji je zadnji vezni.

Moguće je i da se Puel zbog novonastalih kadrovskih problema preorjentiše na igru sa trojicom igrača u poslednjoj liniji.

Sve u svemu, ni malo prijatna situacija za družinu Dušana Tadića u natsvaku sezone.

Sautempton se posle 23 odigrana kola nalazi na 12. mestu na tabeli Premijer lige sa 27 osvojenih bodova, osam više od Kristal Palasa koji je u opasnoj zoni.

"Svece" za dvadesetak dana očekuje i borba za trofej sa Mančester Junajtedom u finalu Liga kupa koje će se igrati na 'Vembliju'.

Claude Puel says he expects #SaintsFC defender @VirgilvDijk to be out for around two to three months. pic.twitter.com/GAWBY1Flfa

— Southampton FC (@SouthamptonFC) February 2, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.