Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 22:40

Težak udarac, Pušici stradao prednji ukršteni ligament

Čeka ga višemesečni oporavak

Srpski plejmejker Vasilije Pušica doživeo je tešku povredu prednjeg ukrštenog ligamenta kolena i čeka ga višemesečni oporavak, saznaje MOZZART Sport.

Pušica je najtežu povredu modernog sporta doživeo u meču FIBA Lige šampiona protiv Tenerifa u sredu, kada je s parketa izašao već posle pet odigranih minuta. Čekalo se da splasne otok na kolenu kako bi doktori specijalisti dali konačni sud, ali vesti koje su stigle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Sardinije nisu nimalo dobre i Pušicu čeka bar šest meseci oporavka...

Vasilije Pušica je u Dinamo Sasari stigao letos posle dobre sezone u Pezaru i zabeležio je dobar početak u novom klubu. Ostavio je vrlo dobar utisak u italijanskom Superkupu, još bolji u Palakanestru gde je beležio prosečno 12 poena, 2,7 skokova i 2,5 asistencija, dok je u FIBA Ligi šampiona bio na 4,5 poena i tri završna dodavanja. Međutim, nije mu se dalo da dobar početak kruniše još boljim izdanjima u nastavku sezone.

Podsetimo, u istom danu potvrđeno je da će Vanja Marinković sa terena odsustvovati bar tri meseca zbog kompleksne povrede ramena i hirurške intervencije koju je već izvršio. Krajem prošlog meseca prednji ukršteni ligament stradao je i supertalentovanom košarkašu Partizana Luki Tarlaću, a u septembru i Dejanu Todoroviću...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.