Težak pad u Val Gardeni (FOTO i VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak pad u Val Gardeni (FOTO i VIDEO)

Strahovit pad Švajcarca Marka Gizina na spustu u Val Gardeni.

Ne zadaje sneg probleme samo onima koji nisu na njega navikli i koji se po belom pokrivaču ne osećaju sigurno.

Spust u Val Gardeni obeležila je pobeda Norvežanina Amodta Kildea, ali i strahovit pad Švajcarca Marka Gizina.

Gizin je izgubio kontrolu pred skok i pao nakon čega je ostao nepomično da leži. On je nakon ukazane prve pomoći helikopterom prevezen u bolnicu gde je ustanovljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prelom karlice.

Kilde je pobedio u današnjem spustu rezultatom 1:56,13.

Drugo mesto osvojio je Austrijanac Maks Franc koji je za pobednikom zaostao 0,86 sekundi, dok je treći bio Švajcarac Beat Fojc.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kilde najbolji u spustu, stravičan pad Gizina

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018

Takmičenje obeležila nesreća...Norveški skijaš Aleksander Amodt Kilde pobednik je današnjeg spusta u Val Gardeni, ali je tu trku Svetskog kupa obeležio težak pad Švajcarca Marka Gizina...Gizin je izgubio kontrolu pred skok i pao nakon čega je ostao nepomično da leži...On je nakon ukazane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.