Tevez posle golčine: Svaki dan kradem Pirlu fore (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez posle golčine: Svaki dan kradem Pirlu fore (VIDEO)

Vidi se, onakav pogodak ne može da postigne svako

Pošto je Andrea Pirlo povređen i neće ga biti na terenu tri nedelje zbog problema sa listom, glavni njegov zamenik u izvođenju slobodnih udaraca je Karlos Tevez. Juventus je odigrao 1:1 sa Romom u derbiju koji je možda i odlučio o Skudetu, a pogodak je postigao upravo Argentinac i to baš iz slobodnog udarca iz uobičajene Mocartove pozicije.

Taj šut je baš podsetio na Pirlov.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />"Treniram sa njim svaki dan i pokušavam da mu ukradem što više fora. I dalje je on prvi izvođač slobodnjaka. On je specijalista i moram to da poštujem", istakao je Karlitos.

On je postigao 15. gol u sezoni, pa je na taj način preuzeo prvo mesto na listi strelaca Serije A. Tim pogotkom Juventus je poveo u Rimu, ali je onda usledilo izjednačenje, zahvaljujući Sejduu Keiti.

"Trener je u pravu što je besan zbog remija. Ne smemo da ispuštamo rezultat u ovako važnim utakmicama tako lako. Imali smo igrača više u poslednjih 20 minuta, nakon odlične igre u prvih 70. Ja sam takođe besan, mi smo jak tim, karakter ekipe me je oduševio u ovom meču, ali ne smemo da ovako gubimo bodove", i Argentinac ima pomalo gorak ukus u ustima posle remija sa Vučicom.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.