Tevez: Kod Mesija odlučuje srce, ne novac

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez: Kod Mesija odlučuje srce, ne novac

Napadač Šangaj Šenhua Karlos Tevez dolaskom iz Boke Juniors u Kinu postao je najplaćeniji fudbaler sveta sa nedeljnom platom od 720.000 evra.

Prema najavama iz Španije njegov sunarodnih Lionel Mesi uskoro bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Barselonom i pretekne ga na prvom mestu najplaćenijih.

"Mislim da Mesijevo produženje ugovora nije pitanje novca. Važno je šta govori njegovo srce. Nije lako imati mnogo vremena provesti u jednom klubu, ali ali sumnjam da >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će Leo da napusti Barselonu", rekao je Tevez.

Ranije se pisalo da bi Mesi posle 14 godina provedenih na "Kamp Nou" mogao da ode kod Pepa Gvardiole u Mančester Siti.

"Moje je mišljenje da će da ode u Njuels Old Bojs ukoliko jednog dana odluči da promeni ekipu".

Argentinac nije želeo da otkrije koliko zarađuje u Kini.

"Neću o tome da pričam. To je poverljiva informacija. Osim toga, to bi bilo nepoštovanje saigrača. Prijem na koji sam naišao u Kini uticao je da se osećam kao kod kuće", naveo je Tevez.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.