Izvor: RTS, 15.Jan.2021, 09:23

Teška povreda Nurkića u porazu Portlanda

Centar Portlanda i reprezentacije Bosne i Hercegocinem Jusuf Nurkić povredio se na utakmici sa Indijanom kad je pokušao da blokira zakucavanje Majlsa Tarnera. Klub je posle meča saopštio da je polomio zglob šake i neizvesno je koliko će dugo odsustvovati van terena.
Indijana je na gostovanju ubedljivo nadigrala Portland sa 111:87 i prekinula njihovu seriju od pet uzastopnih pobeda ali je meč obeležila teška povreda centa domaćina Jusufa Nurkića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U trećoj četvrtini Jusuf Nurkić je pokušao da zaustavi Malkolma Brogdona i Majlsa Tarnera koji je pošao na zakucavanje ali je posle tog duela morao da napusti utakmicu.
Do tog trenutka momak iz Tuzle imao je pet poena, osam skokova i dve asistencije za 21 minut u igri, a posle meča klub je saopštio da je polomio zglob šake i da je neizvesno koliko će dugo odsustvovati sa terena.
Tokom nove sezone Nurkić je prosečno imao učinak od 10 poena, 7 skokova i 3 asistencije.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova teška povreda Jusufa Nurkića VIDEO

Izvor: B92, 15.Jan.2021

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić doživeo je tešku povredu na meču sa Indijana Pejsersima...On je slomio zglob desne ruke...Pokušao je u trećoj četvrtini da izblokira Majlsa Tarnera, ali je prilikom doskoka nezgodno pao, te odmah potom otišao u svlačionicu...Kako se navodi, njega...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.