Izvor: RTS, 22.Jan.2021, 08:08

Teška grupa za Srbiju na ATP kupu

Teniska reprezentacija Srbije dobila je tešku grupu na predstojećem ATP kupu koji će biti igran u Melburnu. Naša selekcija igraće u grupnoj fazi sa reprezentacijama Nemačke i Kanade, odlučeno je žrebom.
Ekipa koju čine Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Nikola Ćaćić, a koju će kao selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << voditi Viktor Troicki, neće imati lak zadatak u grupi A.

Nemce će predstavljati Aleksander Zverev i Jan-Lenard Štruf, dok će glavne uzdanice Kanađana biti Denis Šapovalov i Miloš Raonić.
Propozicije takmičenja iste su kao i prošle godine – igraće se dva singla i dubl u svakom okršaju, tako da "orlovima" neće biti lako jer oba protivnika imaju jaku i jednu i drugu "tablu".
Posle raund-robin sistema u kojem igra svako sa svakim, četiri najbolje selekcije plasiraće se u polufinale.
U grupi B su Španija, Grčka i Australiju, grupu C čine Austrija, Italija i Francuska, dok su u grupu D smešteni Rusija, Argentina i Japan.
ATP kup počinje 1. februara, a titulu brani naš tim.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija dobila teške protivnike na ATP kupu

Izvor: B92, 22.Jan.2021

Teniska reprezentacija Srbije neće imati lak posao na putu do odbrane pehara ATP kupa koji je osvojen prošle godine na premijernom izdanju...Žreb koji je obavljen prošle noći u Melburnu, svrstao je naš tim u veoma tešku A grupu sa Nemačkom i Kanadom...Za Srbiju će, kao što je poznato igrati...

Nastavak na B92...

Žreb za ATP Kup: Srbija u grupi sa Nemačkom i Kanadom

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2021

Reprezentacija Srbije neće imati lak posao na startu takmičenje u ATP Kupu u Australiji, na kojem brani titulu osvojenu 2020. godine – protivnici izabranicima selektora Viktora Troickog biće teniseri Nemačke i Kanade, odlučeno je na žrebu održanom rano ujutru u petak po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na N1 televizija...

TEŽAK ŽREB ZA NOVAKA I EKIPU: Srbiju napadaju Aleksander Zverev i Miloš Raonić! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2021

Reprezentacija Srbije će početkom februara braniti titulu na ATP Kupu osvojenu prošle godine! Žrebom je odlučeno da protivnici reprezentacije Srbije budu Nemačka i Kanada. Srbija, Nemačka i Kanada će se takmičiti u grupi A. Format takmičenja biće isti kao i prošle godine, igraće se dva meča...

Nastavak na HotSport.rs...

Srbija dobila teške protivnike na ATP kupu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2021

Teniska reprezentacija Srbije neće imati lak posao na putu do odbrane pehara ATP kupa koji je osvojen prošle godine na premijernom izdanju. Žreb koji je obavljen prošle noći u Melburnu, svrstao je naš tim u veoma tešku A grupu sa Nemačkom i Kanadom.   Za Srbiju će, kao što je poznato...

Nastavak na OkRadio.rs...

TROICKI EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ AUSTRALIJE: Srbija na ATP kupu u grupi smrti, karantin ima mnogo nepoznanica

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021

Srpski teniser i selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki, ekskluzivno je za Kurir izneo očekivanja pred ATP kup na kom naša selekcija predvođena Novakom Đokovićem brani titulu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.