Terzić potvrdio - Grujić oblači Džerardovu osmicu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić potvrdio - Grujić oblači Džerardovu ''osmicu''! (video)

Iako sam Marko Grujić još uvek ne želi ništa da otkriva o transferu u Liverpul, generalni direktor Crvene zvezde potvrdio je sjajne vesti za navijače crveno-belih!

Vest o transferu Marka Grujića u Liverpul, koju smo objavili još u petak, večeras je praktično i potvrdio Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

On je bio gost na Radio televiziji Republike Srpske, gde je otkrio da će Grujićev transfer biti realizovan u naredna tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana, kao i detalje o kojima se već govorilo ovih dana u domaćim i ostrvskim medijima.





''Mi ćemo u ova tri dana potpisati ugovor sa Liverpulom. To je rekordan transfer. Sedam miliona evra će Crvena zvezda prihodovati od transfera Marka Grujića i 10 procenata od narednog transfera'', istakao je Terzić za RTRS.

Ono što je posebno zanimljivo, a ujedno i kao potvrda koliko se od Grujića očekuje na ''Enfildu'', jeste informacija da će Grujić obući dres sa brojem osam u kojem se proslavio legendarni Stiven Džerard.

Što se tiče Zvezde. klub sa marakane će ovim transferom rešiti sve goruće probleme i moći mirno da se priprema za naredno leto i pohod ka plasmanu u Ligu šampiona.

''Marko Grujić će potpisati petogodišnji ugovor sa Liverpulom gde će on imati milion i 200 hiljada evra godišnja neto primanja, znači šest miliona evra će i on imati od Liverpula, i dobiće osmicu na leđima, broj Stivena Džerarda.

Crvena zvezda će tim finansijskim sredstvima dobiti UEFA licencu, izmiriti sve stare dugove, sačuvati svlačionicu, sačuvati stare igrače, sačuvati trenera Božovića i dovesti sve one igrače koji nam trebaju'',
poručio je Terzić, čiju izjavu možete da vidite OVDE.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić za RTRS: Grujić u Liverpulu, nosiće broj osam!

Izvor: RTS, 21.Dec.2015

Talentovani fudbaler sredine terena Marko Grujić novi je fudbaler Liverpula, potvrdio je direktor najtrofejnijeg srpskog Zvezdan Terzić za Radio-televiziju Republike Srpske. . .Kako se navodi, Crvena zvezda i slavni engleski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.