Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 00:08

Terzić: Vidić ne govori istinu

Generalni direktor crveno-belih kaže da jeste sa Vidićem razgovarao o budućim planovima…

Nemanja Vidić tuče rafalnom paljbom, čelnici srpskog fudbala moraju da budu obazrivi i biraju reči kada mu odgovaraju. Jer većini je jasno da njihova popularnost prosto ne može da se meri s Vidićevom. Ipak, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se nakon Nemanjine izjave da njih dvojica nemaju nikakvu komunikaciju odvažio da kaže da to jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – nije tačno. Te da njih dvojica jesu razgovarali i o Vidićevim planovima za budućnost.

Istina, nije to baš bio formalan razgovor, već onako… Usputan.

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova”, počeo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Prozborili su tada, tvrdi Terzić, i o mogućnosti da Vidić preuzme kormilo Crvene zvezde posle već tada najavljenog odlaska Vladana Milojevića.

Tada sam mu rekao da Vladan Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao sto su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu. Kada sam tog dana došao na stadion, kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajiću, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde”.

Ipak, Terzić ne želi da dalje raspiruje sukob, mada smatra da Vidić nije trebalo da reaguje tako hirovito.

Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar”.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.