Terzić: Odlično sam prošla, nisam dozvolila da me gaze

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: "Odlično sam prošla, nisam dozvolila da me gaze"

Atletičarka Srbije Amela Terzić rekla je danas da je zadovljna plasmanom u finale na 1.500 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu, pogotovo što je konkurencija bila jaka.

"Kakva je bila startna lista, odlično sam prošla, bolje od očekivanog. Plan je bio da se, ako se ne plasiram direktno u finale, barem izborim za rezultat i da tako odem u finale. Išla sam, međutim, na 'siguricu'. Iako su devojke brže od mene, ja sam jurila i ulazak i finale i vreme", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Terzićeva novinarima posle meča.

Reprezentativka Srbije kazala je da nije odustajala.

"Bilo je dosta promena ritma, ali dok su se oni gurali u drugoj i trećoj stazi ja sam ovoga puta bila u prvoj stazi i znala sam da ću moći lako da ih obiđem ako budem imala snage. Iako sam u jednom trenutku bila poslednja, ja sam u stvari bila druga jer sam sve vreme bila u prvoj stazi. Bilo je guranja, ali i ja sam uzvraćala, nisam htela da dozvolim da me kao svaki put gaze", kazala je Amela Terzić.

Ona je izrazila nadu da joj neće ponestati snage u finalu.

"Samo da izdržim. Pretpostavljam da će sporiji trkači diktirati tempo, što znači, ako izdržim s njima. mogu da finiširam, ako meni do tada ne ponestane snage", rekla je Terzićeva.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.