Teri oduševljen dovođenjem Anelke

Izvor: B92, 13.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri oduševljen dovođenjem Anelke



Kapiten Čelsija Džon Teri veruje da je klub odlično postupio kada je doveo napadača Nikolasa Anelku, koji je stigao u petak iz Boltona za sumu od 15 miliona funti. Teri smatra da je tako Čelsi dobio kompletnog igrača. "Osećam se kao da smo dobili sve. Anelka je igrač koji nam daje razne opcije, brzinu I kvalitet. On je postizao divne golove za svaki klub za koji je nastupao, i njegova svestranost će nam biti od velike pomoći. Čim je stigao, odmah se uklopio, i dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se slaže sa svima", izjavio je Englez.

Francuski napadač je svakako potreban londonskom klubu, koji ima dosta problema sa povredama igrača, kao i sa odsustvom glavnog napadača Didijea Drogbe, koji je trenutno na Kupu afričkih nacija u Gani.

Teri iz tima odsustvuje od 16. decembra, kada je na meču sa Arsenalom zadobio trostruki prelom stopala.

On će se u ponedeljak podvrgnuti novom pregledu, koji će potvrditi kada će moći da počne sa treninzima.

"Dobro mi ide oporavak, i jedva čekam da se vratim u tim", dodao je Teri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.