Ter Štegen besni zbog Nojera!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ter Štegen besni zbog Nojera!

Odlični golman Barselone nikako da dobije pravu priliku u nacionalnom timu.

Nemačka je razočarala svoje navijače u petak pošto su u Hamburgu izgubili sa 4:2 od reprezentacije Holandije u jednom značajnijih evropskih klasika. Kao i prošlog puta, i ovog puta na golu reprezentacije "elfa" je bio Manuel Nojer.

Trenutna situacija ne pogoduje njegovom mlađem kolegi, Ter Štegenu koji se danas smatra jednim od najboljih golmana današnjice. Tome u prilog govore i nominacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za tim godine u odabiru FIFA i UEFA kuća fudbala.

"Naravno da me ljuti ovakva situacija. Date sve najbolje od sebe i opet niste tamo gde želite. Imam svoje prioritete. Želim da budem uspešan i veliku ulogu u tome igra uloga prvog golmana u reprezentaciji moje zemlje", izjavio je Ter Štegen za nemačke medije.

Dosta se po tamošnjim medijima plasira priča da Nojer, koji je imao učestale povrede što je doneli i evidentan pad u formi, nastavlja da dobija prednost zbog ostanka u Bundesligi dok se Ter Štegen odlučio da sakuplja iskustvo u drugoj zemlji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.