Teodosić povredio zglob, ali neće morati da pauzira?

Izvor: N1 televizija, 01.Jan.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić povredio zglob, ali neće morati da pauzira?

Srpski košarkaš Miloš Teodosić protekle noći je povredio zglob u duelu Los Anđeles Klipersa i Šarlot Hornetsa, ali prve informacije ukazuju da neće morati da pauzira.

Klipersi su slavili protiv Hornetsa sa 106:98, a Teodosić je igrao veoma dobro do trenutka kada je hramljući napustio teren. Mnogi su pomislili da ga čeka nova pauza, pošto se pre nekoliko nedelja vratio na teren, ali novinari koji prate tim iz Los Anđelesa kažu da je srpski košarkaš dobro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
„Klipersi kažu da je Miloš Teodosić dobro pošto je napustio igru zbog bola u nozi. Nisu sigurni šta je u pitanju, ali naglašavaju da je sve u redu“, napisao je Tomer Ezerli, novinar koji prati Kliperse.

#Clippers say Milos Teodosic is fine after exiting the game late with some part of his leg bugging him. Not sure what it was, but team says he's fine.

Teodosić je upisao osam poena, pet asistencija i jedan skok za 27 minuta na terenu protiv tima iz Severne Karoline.

Srpski košarkaš je više od mesec i po dana već odusustvovao sa terena ove sezone, pošto je povredio kost u stopalu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Teodosić lakše povredio zglob

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2018

Srpski košarkaš Miloš Teodosić protekle noći je povredio zglob u duelu Los Anđeles Klipersa i Šarlot Hornetsa, ali prve informacije ukazuju da neće morati da pauzira, prenosi "Sport klub"...Klipersi su slavili protiv Hornetsa sa 106:98, a Teodosić je igrao dobro do trenutka kada je hramljući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.