SP: Teo u idealnoj petorci

Izvor: S media, 13.Sep.2010, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Teo u idealnoj petorci

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić izabran je u idealnu petorku Svetskog prvenstva u Turskoj, dok je za najkorisnijeg igrača šampionata izabran Amerikanac Kevin Durent.

Pored Teodosića i Durenta, najbolju petorku Mundobasketa čine i Hidajet Turkoglu iz Turske, Linas Kleiza iz Litvanije i Luis Skola iz Argentine.

Teodosić je prosečno beležio 11,3 poena, 5,6 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i 3,4 skoka a mesto u idealnoj petorci obezbedila mu je verovatno trojka kojom je presudio pobednika u meču sa Španijom.

Luis Skola je nabolji strelac sa 27,1 poenom po utakmici, ukupno 244. Najbolji skakač bio je Kinez Đijanlian Ji sa 10,2 uhvaćene lopte po utakmici.

Mamadu Lamizane iz Obale Slonovače najbolji je bloker prvenstva sa 3,2 rampe a Argentinac Priđoni je sa 6,2 asistencije najbolji u ovoj kategoriji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo u idealnoj petorci, Durent MVP

Izvor: Mondo, 13.Sep.2010

Kakva petorka najboljih na Mundobasketu - Teo, Durent, Skola, Turkoglu, Kleiza!

Nastavak na Mondo...

Teodosić u timu Mundobasketa

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2010

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić izabran je danas za člana prvog tima Svetskog košarkaškog prvenstva u Turskoj, dok je za najkorisnijeg igrača (MVP) šampionata izabran Amerikanac Kevin Durent.

Nastavak na Sportal.rs...

Teodosić najbolji plejmejker

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2010

Košarkaš Srbije Miloš Teodosić izabran je u najbolju petorku Svetskog prvenstva u Turskoj kao najbolji plejmejker šampionata.

Nastavak na Radio 021...

Durent: Priča o "B" ekipi me je motivisala

Izvor: Sportal.rs, 13.Sep.2010

Bez ikakve diskusije, titula najboljeg košarkaša Svetskog šampionata otišla je u prave ruke - Kevina Durenta, koji je u polufinalu Litvaniji ubacio 38 poena, a sa sedam trojki u jednoj utakmici, finalnoj SP, izjednačio rekord Portorikanca Ajusa.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.