Teo za B92: Priznanje mi znači

Izvor: B92, 18.Feb.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo za B92: "Priznanje mi znači"

Miloš Teodosić imenovan je za najboljeg evropskog košarkaša u 2010. godini od strane FIBA Evrope.

Plej Olimpijakosa za B92 je izjavio da mu ta nagrada mnogo znači, ali da su za nju još zaslužni njegovi saigrači i trener Ivković.

Osim toga, u intervjuu za B92 Teodosić govori o nastavku sezone i želji za trofejima, pobedi nad Panatinaikosom, odnosu sa Vasilisom Spanulisom, ali i o odlasku Dušana Ivkovića sa mesta selektora reprezentacije Srbije.

„To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priznanje mi zaista mnogo znači, mada u ovom trenutku još možda nisam svestan koliki je to uspeh. Moram da se zahvalim svojim saigračima u reprezentaciji i u klubu, kao i treneru Ivkoviću koji je bio tri godine uz mene. U svakom slučaju, moram da nastavim da igram na istom nivou kako bih opravdao priznanje".

Kompletan intervju sa Milošem Teodosićem pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.