Teo odmah uz orlove, neki stižu kasnije

Izvor: Mondo, 12.Feb.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo odmah uz "orlove", neki stižu kasnije

Aleksandar Đorđević odabrao je igrače za mečeve kvalifikacija za SP protiv Estonije i Izraela, ali neće na sve računati na oba duela

Košarkaši Srbije kreću u odlučujuću borbu za Mundobasket.

U šestom "prozoru" kvalifikacija očekuju ih dva duela, protiv Estonije u Talinu 21. februara, i sa Izraelom u Beogradu, tri dana kasnije.

Srbiji je za plasman na Svetsko prvenstvo u Kini neophodna jedna pobeda.

Selektor Aleksandar Đorđević na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poslednje duele pozvao je i Miloša Teodosića, koji nije nastupao za nacionalni tim od Olimpijskih igara u Riju 2016. godine.

Dosadašnji igrač Los Anđeles Klipersa biće na raspolaganju za oba predstojeća duela.

"Miloš Teodosić će se sigurno pojaviti 18. februara na okupljanju reprezentacije", izjavio je za "Večernje novosti" prvi pomoćnik selektora, Jovica Antonić.

Ipak, neki od pozvanih, koji nastupaju u Evroligi, priključiće se kasnije.

"Nikola Milutinov, Vasilije Micić i Vladimir Lučić su igrači koje bismo eventualno mogli da dobijemo za drugu utakmicu u Beogradu", naveo je Antonić.

On je dodao da na spisku ovog puta nema Stefana Jovića jer je povređen.

Srbija se nalazi na trećem mestu na tabeli sa skorom 6-4, iza Grčke i Nemačke, koje imaju učinak 9-1.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.