Telo Emilijana Sale dopremljeno u Argentinu

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo Emilijana Sale dopremljeno u Argentinu

Telo argentinskog fudbalera Emilijana Sale dopremljeno je danas u Argentinu uoči sahrane.

Sala će biti sahranjen subotu, u rodnom gradu Progreso, 538 kilometara od Buenos Ajresa, u provinciji Santa Fe.

Sala je poginuo u nesreći 21. januara, kada se njegov avion srušio u Lamanš, na putu iz Nanta u Kardif, čiji je postao najskuplji igrač.

Njegovo telo pronađeno je u olupini aviona dve nedelje kasnije. Obdukcijom je utvrđeno da je 28-godišnji Sala umro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od povreda glave i trupa.

Planirano je da se bdenje organizuje u gimnaziji koja se nalazi pored kluba San Martin, za koji je Sala igrao u mladosti.

Kako su preneli britanski mediji, sahrana će biti obavljena u jutarnjim satima bez prisustva javnosti, a među prisutnima biće i trener Kardifa Nil Vornok.

Telo pilota još nije pronađeno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poslednje zbogom: Danas sahrana Emilijana Sale

Izvor: Mondo, 16.Feb.2019

Telo tragično nastradalog fudbalera dopremljeno u provinciju Santa Fe u Argentini, gde će biti pokopano bez prisustva javnosti..Sahrana Emilijana Sale, igrača Kardifa koji je poginuo u padu aviona 21. januara, biće obavljena danas u Argentini...Emilijano Sala biće sahranjen u rodnom gradu Progreso,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.