Tel produžio ugovor sa Bajernom

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 22:32

Tel produžio ugovor sa Bajernom

Francuski fudbaler Matis Tel potpisao je novi ugovor sa čelnicima Bajerna, saopšteno je na sajtu kluba iz Minhena.

Kako je saopšteno, 18-godišnji Tel se obavezao bavarskom klubu na vernost do juna 2029. godine. Prethodni ugovor mu je važio do juna 2027. godine.

Tel je 2022. godine kao omladinac stigao u Bajern iz francuskog Rena i odmah postao važan član ekipe.

"Produženje ugovora mi mnogo znači. Već sam mnogo naučio u Bajernu, i na terenu i van >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega. Minhen je postao dom za mene i moju porodicu, a navijači su mi takođe veoma važni. Bez njih ne mogu da budem igrač kakav jesam. Kad igrate za Bajern, uvek želite da osvojite svaki trofej. Želim da dajem i nameštam golove, da igram srcem i energijom za Bajern i dam sve za ovaj klub i njegove navijače", rekao je Tel za klupski sajt.

Računajući sva takmičenja, Francuz je za prvi tim Bajerna odigrao 59 utakmica i postigao 13 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.