Teda pobedila i Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 10.Feb.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teda pobedila i Crvenu zvezdu

Nakon Rada, i fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od kineskog tima Tianđin Tede, minimalnim rezultatom.

Jedini gol na meču postigao je Gojan iz penala u devetom minutu. Zvezda je mogla do izjednačenja na isti način, ali je Evandrov udarac zaustavio golman Tede.

U prethodna tri susreta na pripremama u Antaliji, "crveno-beli" su zabeležili dva remija protiv Vintertura i Žiline, i trijumf protiv bugarskog prvaka Liteksa. U subotu igraju protiv Điangsua.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zvezda je bila konkretnija u duelu sa osvjačem kineskog kupa i desetoplasiranim timom Superlige iz prošle sezone, ali nije iskoristila svoje šanse.

U dobrim situacijama bio je Brazilac Vinisijus Pašeko, dva puta, a jednom je neuspešan bio i Filip Kasalica. Golman Tede je zaustavio solidne šuteve Danijela Mihajlovića i Srđana Mijailovića.

U nastavku meča šansu su najpre dobili Milunović, Đuričković i Ožegović, u poslednjih sata Mihajlović i Vešović, ali ni oni nisu uspeli da utiču na rezultat.

Crvena zvezda: Vesić, Stojković, Ćosić, Krneta, Petković, Milivojević, Evandro, Janković, Pašeko, Mirić, Kasalica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pala iz "kineskog", sutra popravni

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2012

Crveno - beli pretrpeli prvi poraz na pripremama, izgubili minimalnim rezultatom, 1:0 od kineskog prvoligaša Tianđin Tede. Evandro kao na derbiju..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.