Taunzend i Mandanda stigli na Selhurst Park

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taunzend i Mandanda stigli na Selhurst Park

Kristal Palas u jednom danu doveo dva velika pojačanja. Andros Taunzend potpisao petogodišnji ugovor sa Palasom, dok se na trogodišnju vernost obavezao iskusni golman Stiv Mandanda.
Kako engleski mediji prenose, transfer je vredan oko 16 miliona evra, a 24-godišnji fudbaler je tako postao prvo pojačanje Palasa za narednu sezonu.

"Presrećan sam i prezadovoljan što sam stigao u Palas. Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam razgovore sa direktorom i predsednikom pre nego što sam potpisao i drago mi je što ću biti deo budućnosti kluba. Jedva čekam da zaigram.", rekao je engleski fudbaler.
Taunzend je tokom karijere nastupao za Totenhem, Jovil, Lejton Orijent, MK Dons, Ipsvič, Votford, Milvol, Lids, Birmingem i Kvins Park Rendžers, pre nego što je u januaru 2016. godine stigao u Njukasl za koji je upisao 13 utakmica uz četiri gola.
Dres reprezentacije Engleske nosio je 11 puta i postigao je tri gola.
Drugo današnje pojačanje Kristal palasa je dugogodišnji golman Marselja Stiv Mandanda, koji je potpisao trogodišnji ugovor.
Mandanda, koji je trenutno član reprezentacije Francuske na Evropskom prvenstvu, prošao je danas medicinske preglede i tako nakon osam godina provedenih na Velodromu pojačao londonski klub.
Francuski čuvar mreže je tokom karijere branio i boje Avra, pre nego što je 2008. stigao u Marselj za koji je upisao 433 nastupa i osvojio Ligu, tri kupa i dva Superkupa.
Za reprezentaciju Francuske upisao je 22 nastupa, a četiri puta je proglašen za najboljeg golmana Lige 1.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.