Izvor: B92, 09.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taribo Vest: 'Hvala svima koji su verovali u mene!'

Taribo Vest osvojio je drugu titulu šampiona države u karijeri. Nigerijac je bio prvak sa Okserom, 1996. godine, a u Francuskoj je osvojio dva nacionalna kupa, sa Interom pobednik Kupa UEFA. U dresu reprezentacije svoje zemlje osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Atlanti, 1996. godine i jednom bio vicešampion Afrike.

'Veoma sam srećan. Lepo je radovati se osvajanju prvenstva', rekao je Vest na šampionskom slavlju 'crno'belih'.

U utakmici sa Vojvodinom Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odigrao najbolje od kada je u Partizanu, a posle odličnog udarca u prvom delu igre, u nastavku je postigao prvi prvenstveni gol u dresu prvaka Srbije i Crne Gore.

'Drago mi je što sam postigao gol, mogu sada da zahvalim svima koji su verovali u mene prethodnih meseci i pomogli mi strpljenjem da se vratim u formu. Nisam još dovoljno dobar, ali zadovoljan sam napretkom.'

Taribo Vest je tako proslavio titulu posle samo tri meseca u Beogradu, a za kvalifikacije za Ligu šampiona moraće još prilično da popravi formu, pošto se od njega očekuje da u tim mečevima pokaže svoju pravu vrednost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.