Tander tražio Bogdana Bogdanovića, Kingsi odbili

Izvor: B92, 24.Jun.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tander tražio Bogdana Bogdanovića, Kingsi odbili

Oklahoma Siti Tander pokušava da se reši visokog ugovora Stivena Adamsa, vrednog 25 miliona dolara sledeće sezone, pa su ga ponudili Sakramento Kingsima.

Međutim, Tander je od "kraljeva" tražio da u paketu za trejd bude i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, ali je to tim iz Kalifornije odmah odbio, prenose američki mediji.

Novozelandski centar je jedan od trojice najplaćenijih igrača Oklahoma Sitija, uz najveće zvezde tima Rasela Vestbruka i Pola Džordža, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ovaj trio zajedno pokriva čak 89% "seleri kepa" ekipe za sledeću sezonu.

Adams je protekle sezone prosečno beležio 13,9 poena uz 9,5 skokova, 1,6 asistencija i 1,5 ukradenih lopti po meču, što su mu najbolje brojke u karijeri, ali bi u slučaju njegovog ostanka Tander morao da plati porez na luksuz.

S druge strane, Bogdanović je u svojoj drugoj NBA sezoni imao prosek od 14,1 poena uz 3,8 asistencija i 3,5 skokova i čini jednog od nosilaca igre Kingsa, iako će sledeće sezone igrati za "samo" 9 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sakramentu stigla ozbiljna ponuda za Bogdana!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2019

Bogdan Bogdanović je košarkaš koji je na ceni trenutno u NBA ligi, ali pita se nešto i Vlade Divac...Da li ćemo i sledeće sezone gledati srpski duo u Sakramento Kingsima?..Verujemo da će Vlade Divac učiniti sve da bude tako, pa ćemo najverovatnije Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu gledati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.