Tandem J-J za pobedu Zvezdinih rezervista

Izvor: Mondo, 03.Mar.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem "J-J" za pobedu Zvezdinih rezervista

Crveno-beli savladali IMT.

Foto: MN Press

Na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić, fudbaleri Crvene zvezde koji nisu igrali 159. "večiti derbi" (1:1) dan ranije, kao i nekoliko omladinaca, bili su akteri prijateljske utakmice protiv novobeogradskog srpskoligaša IMT-a.

Domaćin je slavio 1:0 pogotkom Dejana Joveljića u 36. minutu, na asistenciju Erika Jirke, a utakmicu je obeležila i povreda Marka Gobeljića, koji je zamenjen već u 4. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

MONDO u Bijeljini kod Dejana Joveljića: Ovde sam počeo (foto/video)

Zapravo, univerzalac crveno-belih sam je tražio zamenu, pošto ga očigledno i dalje muči zadnja loža, zbog čega se pre saigrača vratio u Beograd sa priprema u Turskoj, kako bi išao na terapije.

Stručni štab Zvezde šansu je dao igračima koji se bore za veću minutažu, dok su oni koji su u subotu igrali protiv Partizana imali drugačiji program.

CRVENA ZVEZDA: Popović (49. Supić) - Gobeljić (4. Milikić), Babić, Eraković, Hajdin - Vulić (46. Jočić), Ivanić (46. Milijaš), Ebisilio (64. Novaković) - Jirka, Vukanović, Joveljić.

Narednu takmičasku utakmicu crveno-beli igraju u sredu u Lučanima, protiv Mladosti, od 16 časova (prenos na TV Arena Sport 1).

BONUS VIDEO:

(159. "večiti derbi": Crvena zvezda - Partizan 1:1)

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.