Tako se osvaja titula: Salah SVE pretvara u gol!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako se osvaja titula: Salah SVE pretvara u gol!

Neverovatan meč Liverpula i Kristal Palasa ovog popodneva na "Enfildu" - sedam golova, bizarne reakcije i veliko slavlje navijača "redsa".

Ako fudbaleri Liverpula osvoje titulu ove sezone, sigurno će se govoriti o čudnim golovima koje su postizali ove sezone!

I neverovatnim utakmicama koje su dobili na "srce" i snalažljivost...

I dalje se prepričava bizaran gol Divoka Origija pored zbunjenog Džonatana Pikforda kojim je "pao" Everton, a ovog popodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na "Enfildu" publika je mogla da vidi još dva bizarna u režiji Hulijana Speronija i Mohameda Salaha.

Egipćanin je "režirao" preokret svog tima u drugom poluvremenu sa dva pogotka, nakon katastrofalnih reakcija odbrane Palasa, koji se uprkos tome nije predavao.

Dobro su "oznojali" pulene Liverpula i dali im čak tri gola, međutim bilo im je potrebno i malo sportske sreće kako bi osvojili bod protiv tima koji ne želi da prepusti prvo mesto Mančester sitiju, kome je opet pobegao na sedam bodova, uz utakmicu više.

LIVERPUL - KRISTAL PALAS 4:3 (0:1)

"Parkirani autobus" pred golom Hulijana Speronija, koji je za Palas zaigrao posle godinu i po dana i postao najstariji igrač Premijer lige ove sezone, odrađivao je dobar posao tako da su u šansama bili samo štoperi Liverpula.

Ozbiljnije šanse imao je Žoel Matip, dva puta je glavom šutirao i Virdžil van Dajk, a jedan od retkih "izleta" na protivničkoj polovini Kristal Palas je pretvorio u gol.

Foto: Beta/AP Photo/Rui Vieira

Andros Taunsend je u 34. minutu završio sjajnu kontru Vilfrida Zahe i sa šest metara poslao loptu u mrežu, samo stotinak sekundi nakon što je imao mnogo sreće.

U sopstvenom šesnaestercu je u skoku za jednu loptu pored Sadija Manea igrao rukom, ali je Džonatan Mos mislio da je to bila Senegalčeva.

Engleski sudija nije briljirao u prvom poluvremenu pošto takođe nije kaznio preoštar start Nabija Keite, upravo na Taunsendu, odnosno nije sankcionisao novo simuliranje Mohameda Salaha kada je iživcirao Luku Milivojevića.

Twitter Embed Code

Another dive from Salah. Best in the league uno

pic.twitter.com/U5mTZoXznk

— ً (@FutboILucas) January 19, 2019

Another dive from Salah. Best in the league uno pic.twitter.com/U5mTZoXznk— ً (@FutboILucas) January 19, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.