Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako "mali", a sve zna: Magija Luke Dončića

Mladi košarkaš Real Madrida Luka Dončić iz utakmice u utakmicu oduševljava. U pobedi protiv Baskonije (86:82) u derbiju 26. kola ACB upisao je 15 poena, 13 skokova i 4 asistencije, a jedno dodavanje pogidlo je na noge navijače "krraljevskog kluba".

Izvor: You Tube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidi se da je poreklom Srbin! Košarkaš Reala izveo asistenciju u stilu Teodosića! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2017

Bek Real Madrida, Luka Dončić  je pokazao da ima srpske krvi u sebi i po tome što je izveo odlično dodavanje iza leđa za svog centra Otela Hantera u stilu Miloša Teodosića...Hanter jeje prihvatio loptu i snažno zakucao u koš Baskonije...Real je na krasju trijumfovaoa sa 86;82, a Dončić je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Mali je zver " spektakularna asistencija Dončića

Izvor: B92, 10.Apr.2017, 09:15

Mladi bek Real Madrida Luka Dončić nastavlja da oduševljava svojim izuzetnim talentom. Dončić je na maestralan način iza leđa proigrao Otela Hantera za atraktivno zakucavanje Amerikanca i oduševljenje navijača u Madridu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.