Tajsona i Džonsa razdvojilo staklo na merenju VIDEO

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 12:00

Tajsona i Džonsa razdvojilo staklo na merenju VIDEO

Sve je spremno za veliki bokserski spektakl koji će se održati u noći između subote i nedelje, a u kom će rukavice ukrstiti Majk Tajson i Roj Džons Džunior.

Obavljeno je zvanično merenje, na kom je vaga pokazala da "čelični Majk" ima 99,7 kilograma, a popularni "Supermen" 95,7.

Osetna je razlika u kilaži, a predstojeće noći od 3 sata posle ponoći videćemo da li će to imati uticaja na ishod borbe.

Dva rivala se nisu unosila jedan drugom u lice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali jesu razmenili "ljute" poglede preko stakla koje ih je delilo.

Naravno, razlog su mere predostrožnosti zbog koronavirusa koje su organizatori podigli na maksimalan nivo.

"Za mnoge stvari koje sam radio rekli su mi da su pogrešne, ali sve je ispalo dobro. I ovo ću uraditi tako da na kraju bude kako treba", rekao je Džons posle merenja.

Tajson je bio još kraći.

"Ja ću zadavati udarce, ostalo zavisi od Roja. Ja neću bežati, idem samo pravo", poručio je Tajson.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.