Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 19:00

Tajna uspeha Reala i Luke Modića: Dva meseca sam trenirao bez prestanka

Luka Modrić osvojio je sa Realom titulu prvaka Španije, 34. u klupskoj istoriji. Hrvatski reprezentativac bio je jedan od najboljih igrača kraljevskog kluba i pokazao da, uprkos tome što uskoro puni 35. godina, još uvek može da igra na vrhunskom nivou.
Fudbaleri Real Madrida osvojili su titulu šampiona Španije, 34. po redu, pošto su sinoć u utakmici 37. kola Primere savladali Viljareal 2:1.

Iako u poznim igračkim godinima Luka Modrić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio je jedan od najboljih igrača u nastavku prvenstva.
Hrvatski reprezentativac istakao je da su njegove dobre igre u nastavku sezone rezultat napornih treninga tokom karantina zbog pandemije koronavirusa i da se ne želi previše osvrtati na svoje godine jer je najbitnije ono što pokazuje na terenu.
"Dva meseca sam trenirao bez prestanka dok je trajao period karantina i moje dobre igre su plod takvog rada. Zadovoljan sam svojim, ali i klupskim nastupima, cela sezona je bila spektakularna. Morali smo često menjati postave jer imamo puno igrača, a iako uvek želim biti na terenu, trener je morao davati priliku drugim igračima. Osećam se dobro na terenu, a što se tiče godina, ne želim da neko gleda u moju ličnu kartu nego ono što radim na terenu", rekao je Modrić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NE GLEDAJTE MI U LIČNU KARTU: Luka Modrić na zanimljiv način prokomentarisao svoje igre i Realovu šampionsku sezonu

Izvor: Kurir, 17.Jul.2020

Hrvatski fudbaler Luka Modrić je sa madridskim Realom u četvrtak uveče osvojio titulu prvaka Španije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.