Taečaubol i zvanično kupio 48 akcija Milana

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taečaubol i zvanično kupio 48 akcija Milana

Tajlanđanin Bi Taečaubol potvrdio je da je od Silvija Berluskonija kupio 48 odsto akcija Milana.

Kako se navodi, biznismen sa Tajlanda izdvojio je za spomenuti paket akcija 485 miliona evra, a ujedno je i obećao da će dati sve od sebe kako bi sedmostrukog prvaka Evrope vratio na staze stare slave.

"Velika mi je čast da saopštim da sam postigao dogovor sa Silvijom Berluskonijem, fenomenalnim liderom", napisao je Taečaubol na svom Instagram profilu.

Ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa San Sira će u narednoj sezoni predvoditi naš Siniša Mihajlović, a u klub su već stigli napadači Karlos Baka iz Sevilje, Luiz Adrijano iz Šahtjora iz Donjecka i Matija Destro iz Rome, vezista Andrea Bertolači iz Đenove, štoper Rodrigo Eli iz Avelina i bek Luka Antoneli takođe iz Đenoe.

"Mogli ste da me vidite često na San Siru pored predsednika Berluskonija, kao navijača. Možemo da pobeđujemo zajedno, pošto je to prirodno. Potpisali smo takav ugovor koji omogućava svim našim investitorima da počnu zajedno da rade na boljitku kluba. Želimo da pomognemo Milanu da raste još više, da budu popularan u svim delovima sveta", rekao je 39-godišnji Taelaubol.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milan definitivno dobio novog vlasnika (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 00:32

Tajlandski biznismen Bi Taečaubol otpkupio je danas 48 odsto akcija fudbalskog kluba Milan od Silvija Berluskonjia..."Velika mi je čast da saopštim da sam postigao dogovor sa predsednikom Berluskonijem, fenomenalnim liderom", napisao je Taečaubol na svom Instagram profilu uz fotografiju sa Berluskonijem...Taečabul...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.