Tadija i Nikolić zadovoljni žrebom

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadija i Nikolić zadovoljni žrebom



Od tri naša kluba koja su nastupala u Uleb kupu u šesnestinu finala tog takmičenja plasirale su se ekipe Crvene zvezde i Hemofarma. Beogradski klub je za protivnika Beneton iz Treviza, dok će Hemofarm igrati sa prvakom Crne Gore Budućnosti iz Podgorice.

Kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićevič smatra da je njegov tim dobro prošao u žrebu.

"Nikako nisam želeo da izvučemo Zadar ili Budućnost, jer su to vrlo nezgodne ekipe na domaćem terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dobro je što smo dobili veliko ime, jer to znači da će to biti dva veoma dobra meča. Nadam se prolasku dalje, gde ćemo imati lakšeg protivnika od Reala, sa kojim smo igrali prošle godine", rekao je Dragićević.

Trener Hemofarma Miroslav Nikolić je kao i Dragićević bio zadovoljan žrebom.

"Izuzetno mi je drago što smo izvukli Budućnost, jer je to ekipa koju sam ja trenirao i sa kojom sam osvajao titule. Dobra su ekipa i očekuje nas zanimljiv dvomeč. Mi smo oslabljeni neigranjem Jagodnika, koji je, nažalost, završio ovu sezonu. Ipak, smatram da Hemofarm može dalje", rekao je Nikolić.

Prvi mečevi igraju se 19. februara u Beogradu, odnosno Vršcu, dok su revanši sedam dana kasnije u Trevizu i Podgorici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.