Tadiću i Piksiju Zlatne lopte FSS-a

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću i Piksiju Zlatne lopte FSS-a

Vezista Sautemptona i trener kineskog Gvangdžoua laureati za 2016. godinu

Vezista Sautemptona Dušan Tadić i trener kineskog Gvandžoua RF Dragan Stojković Piksi dobiće Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije za najbolje u 2016. godini, piše Sportski žurnal.

Kako se navodi na sajtu ovog lista, Komisija za dodelu nagrada nije imala dilemu kada je u pitanju izbor igrača, pošto je Tadić na šest utakmica zabeležio po pet golova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i asistencija, a odlične partije pružao je i u Premijer ligi.

Što se tiče trenera, tu je bio zadatak nešto teži, ali je Stojković, prema proceni komisije, pobedio nekoliko kandidata.

Tadić i Stojković, kojima su ovo prve Zlatne lopte, potvrdili su Fudbalskom savezu Srbije dolazak na svečanost koja će biti upriličena posle 19. decembra.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FSS ODLUČIO: Zlatne lopte za Tadića i Stojkovića

Izvor: Kurir, 13.Dec.2016

...Tako je odlučila Komisija za dodelu nagrada FSS Ovo priznanje dodeljuje se najboljem igraču i treneru za godinu na izmaku..Tadić je dao najveći doprinos dobrim rezultatima "orlova" na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pa je logično što će biti laureat..Piksi je sa svojim klubom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.