Tadić čestitao golmanu na bravurama: Bravo, brate!

Izvor: Blic, 15.Mar.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić čestitao golmanu na bravurama: Bravo, brate!

Dušan Tadić je golom iz penala doneo bod Sautemptonu na gostovanju Čelsiju (1:1), ali ulogu junaka treba da podeli sa golmanom Frejzerom Forsterom koji je činio čuda na Stamford bridžu.

Srpski reprezentativac je bio siguran na bele tačke nakon što je Nemanja Matić skrivio najstrožu kaznu, da bi u samom finišu engleski golman prosto začarao mrežu "svetaca" i sačuvao bod sa nekoliko bravura, pa ekipa Žozea Murinja nije na pravi način iskoristila poraz Mančester sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u šampionskoj trci.

"Odigrali smo vrlo dobro i pokazali da kada igramo dobro kao tim, niko može da nas pobedi. Stvarali smo šanse, ali smo imali i sreće. Penal mu je uneo dodatno samopuzdanje, volim da preuzimam odgovornost. Prošli penal sam promašio, uvek kada šutirate treba vam samopouzdanje", rekao je Tadić kome je Forster čestitao na pogođenom penalu, a naš vezista mu je uzvratio sa: "Bravo, brate".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.