Tadić: Švajcarci nemaju Matića, ko kaže da ih se plašimo?!

Izvor: Press, 20.Jun.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Švajcarci nemaju Matića, ko kaže da ih se plašimo?!

Dušan Tadić dobro poznaje fudbalere Švajcarske, svestan je da Srbiju u petak (20 sati) čeka teži meč nego protiv Kostarike, prepušta rivalu I ulogu favorita, ali veruje da će se na kraju ipak radovati “orlovi”.
Foto:B92
Utakmica sa Švajcarskom može mnogo da nam donese u karijerama. Švajcarcima, ipak, prepuštamo ulogu blagog favorita jer imaju više iskustva u ovakvim takmičenjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Poznajem Šaćirija, igaro sam protiv njega I imam bolji skor. Znamo mnogo o njima, pokušaćemo da ih “zatvorimo”, ali I oni će morati da vide kako će da “zatvore” nas. Švajcarci nemaju igrača poput Matića, i ko kaže da ih se plašimo?!“, upitao je Tadić.

On tvrdi da je lakše spremiti ekipu kada je rival evropska reprezentacija.

Znamo te igrače, nastupaju u većim klubovima. Ali važnije od svega jeste da ostanemo mirni, na dobrom smo putu, međutim, još ništa nismo ostvarili. Mi smo takvi da posle pobede veličamo, a posle poraza kudimo, sačekajmo još ovu utakmicu pa da vidimo gde smo“, rekao je Tadić uz napomenu da provokacije Švajcaraca ne želi da komentariše.

Strane novinare je interesovalo kako igrači sarađuju s mladim selektorom.

"Tačno je da imamo mladog selektora, ali on je pametan, dobro nas poznaje i izvlači maksimu iz nas. Zar to nije dovoljno?

Novinari iz Brazila su stalno prisutni na konferencijama srpske reprezentacije. Jedno od pitanja bilo je šta misli o Dejanu Petkoviću koji
je u Brazilu izuzetno popularan i nosio je broj 10, kao sada Tadić u reprezentaciji.

"Petković je bio poseban igrač, gledao sam njegove trikove kada sam bio mali. Mnogi moji prijatelji iz Brazila me pitaju za njega, ali nažalost nikada se nismo upoznali“, zaključio je Tadić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tošić: Nećemo nasesti, Beograd se neće ponoviti

Izvor: Press, 20.Jun.2018

Duško Tošić, štoper reprezentacije Srbije, veoma dobro je odradio posao protiv Kostarike u prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu, ali je svestan da ga u petak protiv Švajcarske čeka mnogo teži posao. . Foto:B92. "Švajcarska...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.