Tadić: Nismo srećni što ćemo igrati u LE, hteli smo LŠ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nismo srećni što ćemo igrati u LE, hteli smo LŠ

Kapiten fudbalera Ajaksa Dušan Tadić bio je razočaran posle poraza od Valensije u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

"Kopljanici" su na svom terenu minimalno poraženi od španske ekipe, čime su završili nastup u Ligi šampiona.

"Ovo mnogo boli, toliko da ne znam šta bih rekao. Imamo 10 bodova, a ispali smo iz Lige šampiona. Veoma čudan meč. Imali smo tu kontrolu na startu, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se dogodio taj gol gostiju...Ne znam...", rekao je Tadić posle meča, prenose holandski mediji.

Srpski reprezentativac istakao je da je Ajaks imao nekoliko prilika da slomi otpor Valensije, ali da nisu uspeli to da iskoriste.

Prošlogodišnji polufinalisti LŠ na proleće će igrati u Ligi Evrope, jer su završili kao treći u grupi H, iza Valensije i Čelsija.

"Ne, nismo srećni što ćemo igrati u LE. Hteli da igramo Ligu šampiona", zaključio je Tadić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.