Izvor: RTS, 24.Feb.2022, 10:51

Tadić: Ne mogu da budem zadovoljan, nismo pobedili

Dušan Tadić bio je strelac u duelu Benfike i Ajaksa, ali kapiten srpske reprezentacije istakao je da mu rezultat utakmice ne dozvoljava da bude potpuno zadovoljan.
Ajaks je odigrao 2:2 u Lisabonu, a poveo je golom Tadića u prvom delu utakmice. Ekipa iz Amsterdama imala je prednost od 2:1 takođe.
”Ne mogu da budem srećan potpuno, jer smo imali priliku da pobedimo, a to nismo učinili. Morali smo da uradimo više, s obzirom na kvalitet koji imamo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je Tadić.
”Benfika je težak rival, ali naredni meč se igra na našem stadionu, biće puno naših navijača, i verujem da imamo priliku da se plasiramo dalje”, istakao je Tadić.
Revanš meč dva tima igra se 15. marta. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.