TUŽNA VEST: Preminuo čovek koji je verovao u Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 16:32

TUŽNA VEST: Preminuo čovek koji je verovao u Novaka

Crno-bela porodica ostala bez važnog člana.

Teniski klub Partizan ostao je bez svog prvog čoveka koji je četvrt veka predvodio crno-bele,  Dušana Grujića koji je preminuo danas.

Grujić je pomogao Partizanu da prvi u Srbiji sagradi stadion sa 3.500 mesta, kao i da prvi ima teren sa brzom podlogom. U vreme Grujićevog mandata, u crno-beliam su stasavali Novak Đoković, Janko Tipsarević, Ana Ivanović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dokić, Olga Danilović i Bojana Jovanovskii.

Dušan Grujić je 2010. bio i protivkandidat Slobodanu Živojinoviću u izborima za predsednika Teniskog saveza Srbije, da bi odustao od kandidature kada mu nije dozvoljeno da u prostorijama Saveza, održi konferenciju za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.