TUŽILAŠTVO SPREMA ŽALBU: Traži se veća kazna za Danija Alveša

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 17:30

TUŽILAŠTVO SPREMA ŽALBU: Traži se veća kazna za Danija Alveša

Brazilac osuđen na četiri i po godine zbog silovanja.

Nekadašnji legendarni fudbaler Barselone Dani Alveš osuđen je nedavno na četiri i po godine zbog silovanje. Brazilac je bio šokiran presudom, pravdao se da nije kriv, da je bio u alkoholisanom stanju.... Međutim, stvari po njega mogu biti još gore.

Špansko Tužilaštvo spremno je da uloži žalbu na presudu Daniju Alvesu i da ponovo zatraži strožu kaznu za nekadašnjeg fudbalera koji je osuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na četiri i po godine zatvora zbog silovanja.

Presuda je doneta 15 dana nakon završetka suđenja, a Dani Alves je 22. februara odlukom suda kažnjen sa četiri i po godine zatvora zbog silovanja malde devojke koje se odigralo u decembru 2022. godine.

Uz to, Alvesu je naloženo da žrtvi isplati i 150.000 evara.

Tužilaštvo je prvobitno zahtevalo kaznu od devet godina zatvora, dok su Alvesovi advokati tražili kaznu do godinu dana i puštanje svog klijenta na slobodu jer je tih godinu dana već „odslužio“ od kada je uhapšen pa do momenta kada je suđenje završeno.

Advokati Alvesove žrtve zahtevali su da mu se izrekne kazna od 12 godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.