TURNIR REGIONALNE LIGE: Mladost lak plen za Novi Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 14:57

TURNIR REGIONALNE LIGE: Mladost lak plen za Novi Beograd

Dominantna igra.

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Mladost Zagreb (19:5) u drugom kolu regionalne lige.

U prvoj četvrtini je već sve bilo rešeno, pošto su momci Vladimira Vujasinovića stekli prednost od 5:0 i podmlađeni tim Mladosti nije uspeo ozbiljnije da pripreti favorizovanom protivniku.

Na prvi gol Zagrepčani su čekali više od deset minuta, a barijeru koja je postavljena ispred gola Gojka Pijetlovića probio je Matijas Biljaka, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od retkih igrača iz zagrebačkog sastava koji ima iskustvo igranja utakmica na međunarodnoj sceni.

Čak deset igrača Novog Beograda upisalo se u listu strelaca - samo Nikola Jakšić nije zanjihao mrežu Mladosti. Nije ni pokušavao. Draško Gogov, Đorđe Vučinić i crnogorski centar Miroslav Perković dali su po tri gola, dok su Angelos Vlahopulos, Vasilije Martinović - obojica bez promašaja - i Nika Šušiašvili postigli jedan manje. Kod Zagrepčana su Matijas Biljaka i Franko Lazić dva puta bili precizni, a i Marin Dašić se upisao na semaforu.

PRVI TURNIR REGIONALNE LIGE 2021/2022

GRAD - BEOGRAD (bazen 11. april) 

Četvrtak

Šabac - Jug Dubrovnik 5:12

Mladost Zagreb - Novi Beograd 5:19

13.40: Jadran Herceg Novi - Budva

17.00: Partizan - Šabac

18.50: Novi Beograd - Jadran Herceg Novi

20.40: Jug Dubrovnik - Mladost Zagreb

GRAD - SPLIT (bazen Poljud)

Četvrtak

17.00: Radnički Kragujevac - Primorac Kotor

18.50: Crvena zvezda - Solaris

20.40: Jadran Split - Mornar Split

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.