Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUR DE FRANS: Bargi najbolji na 18. etapi

Francuski biciklista Voren Bargi pobedio je danas u 18. etapi na Trci oko Francuske, a Britanac Kris Frum zadržao je vodjstvo u generalnom plasmanu.
Bargi je poslednju brdsku etapu na Turu, od Brijansona do Kol d’Izoara u Alpima, dugačku 179,5 kilometara, uz uspon na vrh od 2.360 metara nadmorske visine, prešao za četiri sata, 40 minuta i 40 sekundi. Biciklista ekipe Sanveb je tako ostvario drugu pobedu na ovogodišnjem Turu, nakon što je bio najbrži u 13. etapi.
Iza njega >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kroz cilj su prošli Darvin Atapuma, Roman Barde i Kristofer Frum.
Biciklista Skaja Frum zadržao je vodjstvo u generalnom plasmanu i nalazi se na korak od osvajanja četvrte titule na najprestižnijoj trci na svetu. On ima 23 sekunde prednosti od drugoplasiranog Bardea.
Barde je danas bio brži od Fruma posle sprinta i dobio dodatne četiri sekunde, pošto je etapu završio kao treći. Pre početka etape u Brijansonu imao je zaostatak od 27 sekundi.
Treći u poretku je Rigoberto Uran iz Drapak-Kenondjela sa zaostatkom od 29 sekundi za Frumom.
Na Turu koji se završava u nedelju, naredna, 19. etapa ,od 222,5 kilometra, vozi se u petak od Ambrena do grada Salon de Provans.
The post TUR DE FRANS: Bargi najbolji na 18. etapi appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.