TUR DE FRANS: Asgrenova prva pobeda na najvećim trkama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 19:02

TUR DE FRANS: Asgrenova prva pobeda na najvećim trkama

Bez promena u generalnom plasmanu.

Danac Kasper Asgren iz tima Sudal Kvik Step pobeido je na 18. etapi Tur de Fransa voženoj u dužini od 185 kilometara od Mutjea do Burž-en-Bresa.

Bila je to prva etapna pobeda Asgrena u karijeri na Gran tur trci, a do nje je došao posle 4:06:48 časova pošto je u sprintu bio bolji od Holanđanina Paskala Enkhorna i Norvežanina Joansa Abrahamsena koji su zauzeloi drugo i treće mesto u vremenu pobednika.

U generalnom plasamnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bilo promena na vrhu. Nosilac žute majice Jonas Vinjegor i dalje je prvi sa sedam minuta i 35 sekundi prednosti u odnosu na Tadeja Pogačara, dok na trećem mestu Adam Jejts zaostaje 10 minuta i 45 sekundi. Sutra je na programu 19. etapa od Mojrana-an-Montanja do Polinija duga 173 kilometara.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.