TUHEL DEBITOVAO NULOM: Čelsi remizirao sa Vulvsima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 23:09

TUHEL DEBITOVAO NULOM: Čelsi remizirao sa Vulvsima!

Prvi put sa Plavcima na terenu.

Nakon otkaza u Parizu, iskusni fudbalski stručnjak  Tomas Tuhel debitovao je na klupi Čelsija. Londonski Plavci nisu uspeli da savladaju Vulverhempton u 20. kolu Premijer lige. Odigrali su nerešeno bez golova (0:0) sa "vukovima" i tako nastavili sa slabom formom uprkos šok terapiji u vidu promene trenera.

Sve oči na Ostrvu bile su uperene u "Stamford Bridž", gde je 24 sata ranije stigao Tuhel, umesto doskorašnjeg menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Frenka Lamparda.

Tuhel je imao vremena da odradi jedan samo trening sa ekipom pre nego što je u goste stigao Vulverhempton.

Nemački stručnjak napravio je nekoliko promena u startnoj postavi, na klupi je ostavio Mejsona Maunta, koji je javno iskazao podršku Lampardu, a duel je počeo izuzetno sporo.

"Plavci" su imali posed lopte, pokušavali da napadaju, ali nisu bili konkretni. Njihova oružja su bila tupa i, osim jedne poluprilike Kaija Haverca, potpuno su podbacili u poslednjoj trećini terena.

Na odmor se otišlo bez golova, da bi domaćin pojačao pritisak po isteku sata igre. Tada su uputili tri udarca u kratkom vremenskom roku, Ben Čilvel je promašio najbolju šansu, da bi na drugoj strani Neto u 71. minutu pogodio prečku.

Pokušao je nekadašnji šef stručnog štaba Borusije Dortmund i Pari Sen Žermena da izmenama razmrda svoje izabranike, krenuo je na sve ili ništa, ali bez uspeha.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.