TUGUJE SRPSKI SPORT: U 49. godini preminuo plivački trener Srđan Filipović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 15:39

TUGUJE SRPSKI SPORT: U 49. godini preminuo plivački trener Srđan Filipović!

Poznat uzrok smrti.

Užasna vest za ovdašnji sport stigla je iz Omana. Srpski plivački trener Srđan Filipović preminuo je od srčanog udara u 49. godini. Plivački savez Srbije podelio je ovu infomraciju na društvenim mrežama.

- Sa velikim žaljenjem obaveštavamo plivačku i širu javnost da nas je prerano anpustio Srđan Filipović - File iz Beograda. Opraštamo se od dugogodišnjeg plivačkog radnika i prijatelja zahvalni za trud i entuzijazam koji je uložio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u naš sport. Slava mu! - stoji u saopštenju PSS.

Са великим жаљењем обавештавамо пливачку и ширу јавност да нас је прерано напустио Срђан Филиповић - Филе из Београда....

Posted by Plivacki savez Srbije on Субота, 06. фебруар 2021.

Srđan je poslednjih godina radio kao selektor Omana i bio jedini srpski plivački trener na kormilu nekog inostranog nacionalnog tima.

Uspeo je da ovoj državi "napravi" prvog olimpijca u istoriji, a iz njegove plivačke mudrosti isplivali brojni vrhunski šampioni. Datum i mesto sahrane sjajnog srpskog trenera, a pre svega čoveka, biće naknadno objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.