TUGA: Preminuo najstariji Đokovićev navijač u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 18:12

TUGA: Preminuo najstariji Đokovićev navijač u Srbiji

Bez nje nije mogao da prođe nijedan šampionat i ATP turnir.

Najstarija žiteljka Rasinskog okruga, baka Milka Cvetković iz Gornjeg Stupnja kod Aleksandrovca, preminula je u utorak u 107. godini.

- Ovo će biti prvi Vimboldon, gde naša baka Milka neće gledati Đokovića, a zna se da bez nje nije mogao da prođe nijedan šampionat i ATP turnir gde je igrao slavni teniser - priča za "Novosti" Anđelko Cvetković, Milkin unuk.

Baka Milka je do zadnje godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života bila vredna majka, baka, prabaka i čukunbaka. Nikada nije bolovala u životu. Od 1935. godine bila je u srećnom braku sa trgovcem Miljanom Cvetkovićem, sve do njegove smrti 1976.godine. Dobili su dva sina, tri unuka i sedmoro praunuku,kao i praunuke. Završila je gimnaziju,redovno pratila vesti i TV slagalicu.Nije propustila nijedan meč Novaka Đokovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.