TUČA NA TRENINGU: Legenda Bosne i Brazilac ušli u KLINČ

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 10:32

TUČA NA TRENINGU: Legenda Bosne i Brazilac ušli u KLINČ

Još se ne znaju posledice.

Tuča na treningu fudbalera Šalkea. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević sukobio se na treningu sa pomoćnim trenerom ekipem iz Gelzenkirhena, Brazilcem Naldom.

Trainingszoff bei Schalke 04: Einheit abgebrochen

Beim krisengebeutelten FC Schalke 04 hat eine Auseinandersetzung auf dem Platz für ein vorzeitiges Trainingsende gesorgt. Stürmer Vedad Ibisevic und Co-Trainer Naldo sind am Sonntag während >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << de ...https://t.co/t5m7C233Qr

— News Poster (@News__Poster) November 23, 2020

Žestok verbalni obračun na tenutak je prerastao i u fizički, a ostali članovi ekipe teškom mukom su sprečili tuču, prenose mediji u Nemačkoj. Posle ovog incidenta trening ekipe je otkazan.

Iz Šalkea nisu potvrdili, ali ni demantovali tvrdnje tamošnjih medija.

Ibišević se smatra legendom u Bosni, pogotovo jr je postigao odlučujući gol protiv Litvanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014, za pobedu BiH i plasman na Svetsko prvenstvo prvi put u istoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.