Izvor: RTS, 24.Sep.2021, 14:59

TSC piše istoriju u meču sa Vojvodinom

Pomoćni trener fudbalera TSC Spasoje Jelačić istakao je da tim očekuje pravi vojvođanski derbi, teška i zahtevna utakmica sa Vojvodinom.
TSC u subotu od 16 sati dočekuje Novosađane u prvoj superligaškoj utakmici koja će se igrati na novom terenu stadiona „TSC Arena" u Bačkoj Topoli.

"Očekuje nas utakmica na našem novom stadionu, čemu se svi mnogo radujemo. Siguran sam da će to biti zanimljiv i neizvestan meč, možemo slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << reći i derbi ovog kola", rekao je Jelačić na konferenciji za medije.
On je dodao da protivnik ne može biti atraktivniji i zanimljiviji.
"Biće veoma izazovno igrati protiv kluba koji ima ozbiljnu i dugu tradiciju u srpskom fudbalu", rekao je Jelačić, naglasivši da se nada da će jezičak na vagi preći na stranu domaćina.
Kapiten Saša Tomanović izrazio je zadovoljstvo što klub počinje da igra na svom stadionu.
"Prvu zvaničnu utakmicu na novom terenu u Topoli igramo protiv dobrog protivnika. Biće neizvesno, iako protiv Vojvodine u poslednje dve sezone imamo pozitivan skor. Verujem da će se taj trend nastaviti i u ovoj i da ćemo pobedom dokazati da možemo da budemo još bolji", rekao je Tomanović.
TSC se nalazi na četvrtom mestu tabele Superlige Srbije sa 17 osvojenih bodova, dok je Vojvodina trenutno šesta sa 15 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.