Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 12:20

TSC na Krovu, Čuka protiv teorije, Inđija se probudila

Rad favorit na Banjici protiv Zlatibora

Inđija, Banovo brdo, Banjica, Voždovac i naposletku Topčidersko brdo. Baš tim redom. I dok je Mačvi unapred jasno da na stadionu Partizana teško da ima čemu da se nada protiv crno-belih, Metalac, Novi Pazar, Zlatibor i TSC imaju svoju računicu. Da li sa pokrićem, ostaje da vidimo.

Sastav iz Gornjeg Milanovca stiže na gostovanje zeleno-belima u Inđiju, osokoljena serijom pozitivnih rezultata. Metalac je nanizao pet susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bez poraza u Superligi i pun optimizma iščekuje rivala, koji se probudio dolaskom novog kormilara Dejana Čelara. Inđija je ostvarila dve pobede, savladavši Zlatibor i OFK Bačku.

"Pobeda u prethodnom kolu bila je veoma važna, prvenstveno sa psihološkog aspekta. Povezali smo dva dobra rezultata. U igri, u nekim taktičkim stvarima, još uvek nismo na maksimumu. Treća utakmica u nizu, najteža, jer nekako se očekuje da pobedimo kod kuće. Znate i sami, unapred upisani bodovi se najteže osvajaju. Izuzetno respektujemo Metalac, mislim da su kao ekipa na višem nivou od Zlatibora i Bačke i da nas čeka zahtevna utakmica. Agresivni su u defanzivi, imaju dosta obučenih igrača uglavnom iz Partizana. Imaju takođe i jak mentalitet. Kadrovska situacija je sada bolja, Jovan Krneta se priključio maksimalno treninzima, Bakić je odradio kaznu zbog kartona, tako da ćemo biti kompletni", ocenio je Čelar.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Loše stanje terena ne bi trebalo da bude izgovor, a svestan je toga i šef stručnog štaba gostiju Žarko Lazetić.

"Znamo sve o njima, analizirali smo ih dobro. Oni su u usponu, pobedili su poslednje dve utakmice od kako su promenili trenera, dobra su i vrlo organizovana ekipa. Imamo informaciju da je teren u malo lošijem stanju. Nadam se samo da će takvi uslovi dozvoliti da realizujemo ono što smo planirali, a to je da se nametnemo, jer smo takođe u dobroj formi. Posle jednog pada, energetski pre svega u prethodnom kolu i tom prvom poluvremenu s Radnikom, očekujem reakciju igrača, da u meč sa Inđijom prenesu sve ono što sada rade, jer fenomenalno treniraju ove nedelje", reči su Lazetića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Status velikog favorita ima Čukarički, kojem na noge stiže Novi Pazar. Dva rivala sastala su se pre deset dana kraj Jošanice u okviru Kupa Srbije, a iako desetkovan izostancima ključnih igrača sastav Dušana Đorđevića izvojevao je lagan trijumf (1:3). Teorija da je teško savladati istog rivala u kratkom periodu je obično tačna, ali naruku Brđanima ide forma Pazaraca na strani, gde su sakupili svega dva boda iz šest duela i primili čak 15 golova.

Na težem ispitu biće TSC, koji putuje na megdan Voždovcu. Golovi bi tamo trebalo da budu mudriji izbor nego konačan ishod. Posle teškog gostovanja u Novom Sadu i nerešenog rezultata protiv Proletera, Zmajevi imaju posla sa Lavovima iz Bačke Topole.

Na poslednjem protokolarnom testiranju koje je fudbalski klub Voždovac sproveo u sredu, tri osobe pozitivne su na Kovid-19 i u skladu sa propisima nalaze se u samoizolaciji. Uprkos tome, na Krovu nas u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije, u subotu od 15 časova očekuje jedan od zanimljivijih duela jer se sastaju dve ekipe koje su u odličnoj formi i igraju napadački fudbal.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

O respektu protivnika i očekivanjima, govorio je pomoćni trener Zmajeva Dobrivoje Mutavdžić.

"U goste nam dolazi jedna od najorganizovanijih ekipa u Superligi, koja je svoj kvalitet i mogućnosti pokazala u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Očekuje nas teška utakmica, ali ja verujem u nastavak niza dobrih rezultata i igru koju naši momci mogu da pruže".

SUPERLIGA - 13. KOLO

Petak

Vojvodina - OFK Bačka 3:1 (2:0)

/Zukić 27, Bojić 40, Vukadinović 61 - Krčmarević 82/

Subota

13.00: (2,55) Inđija (3,10) Metalac (2,90)

15.00: (1,45) Čukarički (4,40) Novi Pazar (7,25)

15.00: (2,65) Voždovac (3,25) TSC (2,70)

15.00: (1,95) Rad (3,40) Zlatibor (4,10)

17.00: (1,13) Partizan (9,50) Mačva (16,0)

Nedelja

15.00: (1,68) Mladost (3,70) Proleter NS (5,30)

15.00: (3,00) Napredak (3,20) Spartak (2,45)

15.00: (2,75) Javor (3,25) Radnički (2,60)

15.00: (11,0) Radnik (5,50) Crvena zvezda (1,28)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.